web_head

Tips för att bli bättre på stolpen!

Iron X - kräver både styrka och flexibilitet Iron X - kräver både styrka och flexibilitet
Du blir inte mästare på något du bara gjort en gång, men när du väl har lärt dig själva utförandet av ett trick så kommer här ett par användbara tips på vad du kan göra för att bli en stjärna snabbare!

Öva styrka - Vissa trick kan vara svåra att klara av den enkla anledningen att du inte har rätt muskler. Vår Pole♥Strength är ett stykrepass som fokuserar på de muskler du har nytta av i pole.

Kom på drop-in eller välj en 8 veckor lång kurs!

Stretcha - Att vara vig kan underlätta utförandet av vissa trick och gör dem även sådär extra snygga och bra! På vårt Flexibility-pass ägnar vi en hel timme åt backbends, spliter och att stretcha ut hela kroppen ordentligt. Varför inte som ett skönt och avslappnande slut på en Pole♥Strength?

Även här kan du välja drop-in eller hel kurs.

Egen träning - Att bli bra på ett trick kräver mycket repetition och det är inte alltid du klarar av att träna på en och samma sak under mer än ett par minuter p.g.a. blåmärken, öm hud eller trötta muskler.

Nu är det inte alla som har en egen stolpe hemma, men här på studion har vi Open Pole flera dagar i veckan. Open Pole innebär att du som tränar/ har tränat pole, här eller någon annan stans, har tillgång till en utav våra salar och kan träna utan instruktör.

Klicka här för aktuellt schema och priser.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Nina Rosell » KidsPole:  ”Hej, jag har två döttrar 7 och 9 år gamla som gärna vill prova kidspole. Har ni ..”

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln