web_head

Har du card, se hit!

Många har frågat oss vad som händer med deras cards när vi inte har några ordinarie klasser på schemat under juluppehållet. Det är så här att allas kort kommer att frysas mellan den 22 december för att sedan återaktiveras den 26 januari lagom till terminsstart. Det innebär också att det inte kommer dras några pengar från ditt konto under denna period, om du normalt har en autogirodragning under denna period så kommer den att skjutas, för att se just ditt aktuella datum, kan du hitta detta under din profil från den 22 december. 

Även om våra ordinarie klasser tar lov så missa inte vår camps och prova-på klasser som vi har under jullovet. (Observera att dessa inte går att boka med sitt card utan man betalar dessa separat)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln