web_head

London Dag 2

Nu är det över!

Efter att ha spenderat ca 20 timmar i event hallen är vi helt slut!

Men vilka dagar, vilka tävlande!! Kolla in filmerna nedan =)

 

Tyvärr gick inte Ibrahim vidare till final (av 9 herrar gick 5 till final) det var stora diskussioner då flera av herrarna bröt reglerna på olika sätt men i slutet bestämdes att poängavdrag skulle tillämpas istället för diskvalificeringar (allt från att någon hade på sig ett silverhalsband/smycken inte tillåtna till att någon svettades för mycket/ifrågasatta grepp som används (stickum) eller hade kalsonger med logga/inte tillåtet med text på kläderna eller att ha kalsonger mm mm).

 

Efter herrarnas kval var det dags för dubbelfinal (som jag dömde) och vi fick se 4 par som alla hade olika styrkor och upplägg. Kul att se hur inovativa man kan vara med 2 på stolpen. Tänk om vi i framtiden kan ha dubbel som kategori på SM!?

 

Sedan startade herrarnas final. Det var svårt att tro att någon skulle hota Eugenys fantastiska framträdande och det gick inte heller. Jean som kom 2a gjorde några förbättringar på sitt program (man fick i finalen ha en 4 min lång låt istället för 3,5 som i uttagningen) och började närma sig, men trots extremt dåligt grepp höll Eugeny undan och vann välförtjänt.

 

Rolig info; En av herrarna som kom till final, köpte nya silver glitter hot pants i en av shopparna i eventhallen, lånade Louise Jönhages musik och free stylade hela sitt final nummer. Inte helt logiskt och gick väl sådär...

 

Så kom då äntligen damernas final igång, och precis som under kvalen var den specielt en som totalt knockade allt. Vilken fantastisk precision, timing, flow, mjukhet, styrka, utstrålning och väl genomarbetat program. Värdig vinnare mot ett tufft motstånd. Även Alessandra som jag dömde på EM i Moskva då hon kom 2a efter Alisa (som också tävlade här) har blivit grymt mycket bättre och tog andra platsen. 3a blev Paulina eller Pink Puma som vi mer känner henne från Battle i år då hon kom 3a efter Henrikka.

 

Summering på de här dagarna kommer till veckan, nu ska vi njuta av Londons fina väder (regn sen vi kom) nedan är resultatet!

/Petra

 

DAM
1st Natalia Tatarintseva ukraina
2nd Alessandra Marchetti italien
3rd Polina Sinyachenko (pink puma) ryssland

 

DUBBEL
1st Enchanted australien
2nd Bendy & Sarah uk
3rd Kazuya & Masayo japan

 

HERR
1st Eugeny Greshilov ryssland
2nd Guillaume Saunier frankrike
3rd Kazuya Naka japan

 

KOMMENTARER

SENASTE

KOMMENTARER

  • Anna » gratis prova på vecka 19:  ”När kan jag provabpå dancehall och twerk??”

  • Sandra » gratis prova på vecka 19:  ”Hej! Vill prova som poledance som nybörjare , gärna pass förmiddag/dagtid, är de..”

  • Nina Rosell » KidsPole:  ”Hej, jag har två döttrar 7 och 9 år gamla som gärna vill prova kidspole. Har ni ..”

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

ARKIV

ETIKETTER