Studio DQ banner

Veckans Instruktör: Danne

Hej,
Det är jag som är Danne. Ursprungligen från Sundsvall men sedan November 2012 bor jag här i Stockholm.

Jag är från början friidrottare där jag sprang 110mh och 300mh. Har några USM och JSM medaljer från den tiden.

Senare började jag med dans, Buggade och tävlade även där men vart inte allt för långvarig.

Men dansen har alltid varit någonting som gjort mig glad och full av energi och det var nog det som gjorde att jag hamnade här på DQ efter att jag såg Pole för första gången när Battle of the Pole var på Berns 2010.

Jag bestämde mig då att lägga min dåvarande målvaktskarriär i Div 2 på hyllan och satsa på Pole fullt ut. Efter att ett tag ha pendlat mellan Sundsvall och Stockholm, ibland bara över dagen för att få träna på DQ, så hamnade jag här på heltid tillslut.

Idag jobbar jag med träning på heltid och för mig är det de bästa jag vet. Jag försöker alltid att se till att deltagarna inte bara har så roligt som möjligt på mina lektioner (då jag tror att har man roligt så blir allt lättare) utan även får en effektiv och intensiv träning. Och det är något jag vill att mina elever ska ha med sig oavsett om det är booty, styrka eller pole.

För kör man pole på sitt sätt, så man trivs, blir utmanad och har roligt. Då kommer man visa det i klassrummet och på scenen och i hela sitt uppträdande om man tävlar. Och man kommer må bättre i sig själv.

Pole är för mig någonting man kan göra på precis det sätt man själv vill, det sätt man blir glad och full av energi av. Det är därför jag tränar och instruerar på DQ. Jag blir glad och full av energi bara jag kliver in genom dörrarna och så får man vara sig själv! För så länge man gör det, då kommer alla att se det, och sånt smittar av sig =)

Danne

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln