web_head

Veckans Instruktör: Marie

Hej!
Marie heter jag och jag älskar dans!!

När jag var fyra år gick jag på svensk folkdans och sedan dess har jag provat på det mesta. Allt från balett till magdans.

När jag var 13 år blev jag medsläpad till en jazzdans klass och kände direkt att jag hittat hem. Kärleken till dansen fick mig att vilja ägna mig åt den på heltid.

Bestämde mig trots det för att jobba med något helt annat ett tag och utbildade mig till hud och spa terapeut. Det är ett yrke jag älskar men kände ändå att det var något som saknades…

Jag prioriterade om och hittade tid till att träna igen (tiden finns där..:)) , Hamnade på ett gruppträningspass i chair. KÄRLEK!!!

Det var dans show energi och otroligt bra träning. Jag gick därifrån helt blöt av svett och med ett stort leende. Tänkte att det här vill jag ha mer utav i mitt liv och vad härligt det skulle vara att även kunna ge det till andra.

Jag började jobba på Studio Dancing Queen sommaren 2011. På studion har jag förutom det stora privilegiumet att få jobba med träning och hälsa, en frihet att få vara kreativ, utmana mig själv och utvecklas som instruktör. Jag blandar alla stilar och lägger till en stol!

Att våga utmana sig själv testa gränser och lära känna sin kropp är något jag vill uppmuntra till på mina klasser. Jag vill förmedla dans och träningsglädje! Tänk vad man kan göra med sin kropp. Att våga vara bekväm med den och i den och våga ta ut det där steget som man kanske inte var helt bekväm med första gången gör en stark!! Inte bara fysiskt…

Jag hoppas vi ses på Studio DQ!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln