web_head

Veckans Instruktör: Martina

Bild: Martina under sitt SM nummer 2013, fotad av Poledance.nu Bild: Martina under sitt SM nummer 2013, fotad av Poledance.nu
Hej!
Jag heter Martina och är 23 år.

Jag är ganska ny på DQ, tillkom i september. Superkul att få vara del av detta härliga gäng :)

Jag är uppvuxen i Stockholm och Jönköping och har dansat så länge jag kan minnas. Först var det showdance och senare blev det jazz, modernt och balett.
I höstas flyttade jag tillbaka till Stockholm från London där jag bodde i två år och pluggar nu till lärare på Stockholms universitet.

Jag älskar att uppträda och stå på scen, särskilt med polen och jag har jobbat mycket som dansare i olika produktioner.

Det var i London som jag gick på min första poleklass, och fastnade direkt.

Jag fascinerades av hur vackert och konstnärligt jag tyckte poledance var. Plötsligt hade man något mer än bara golvet att jobba med. Det finns otroligt mycket möjligheter med pole och jag insåg att med den som hjälp kan man skapa det perfekta framträdandet. Jag började träna mer och mer och blev helt besatt :)

Polen har gett mig så mycket och nu vill jag dela med mig mig av min poleglädje och vill att fler ska upptäcka denna sport och har därför blivit instruktör. På min klass vill jag att alla ska få jobba efter sina egna förutsättningar och få känna att de genom träning uppnår nya mål och har kul på vägen! På DQ finns en bra och vänlig atmosfär där alla kan känna sig välkomna.

Jag hoppas vi ses där!
Martina

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln