web_head

NGPP - Dagen D

Idag är det äntligen dags för det första Nordic Grand Prix Pole!

Jag tror på allvar detta är den största pole tävlingen i Nordisk historia nu och i framtiden.

Globen bjuder på 15 000 sittplatser (vi har 1500 avspärrade för bästa sikt) vi har ett scengolv på 12x8 meter, vi har 36 tävlingsnummer och 5 internationella domare.

Om du är intresserad av pole vill du inte missa det här! Kom och heja på ditt land för ikväll spelar det ingen roll vilken stad du kommer ifrån eller vilken studio du tränar på i kväll representerar vi SVERIGE och hejar på alla tävlande. För ett kan jag lova ALLA tävlande kommer ge sitt allt. De har tränat och brottats med COP och compulsuries så visa respekt och hylla alla atleter.

Det kommer i alla fall jag att göra!

Välkomna till Globen
Välkomna till Nordic Grand Prix Pole
Välkomna till spänning, grymma tävlande och en fantastisk kväll!

Och du kom innan 18.30 för då stänger vi dörrarna =)

Mvh
Petra

ps. tävlingen börjar 17.00 med 4 dubbelpar, sedan 10 amatörer, 4 herrar, kort paus och avslutas med 16 damer. Vi beräknar en prisutdelning ca 21.45. Det finns biljetter kvar och om du tar entré 2 kommer du närmast tävlinge. I biljetten in ingår även den mässa som pågår så kom i tid!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln