web_head

Nya spännande klasser på höstens schema!

Snart drar höstterminen igång och vi har såklart pressat in en massa klasser på schemat! Men vad vore en ny termin utan nya spännande klasser? Utöver våra etablerade klasser har vi även lagt in; 

AfHo - en blandning mellan Afro och House. Klassen kännetecknas av stora svepande rörelser och ett ordentligt tempo. Du kommer garanterat gå härifrån varm, svettig och nöjd!

Bollywood - denna fartfyllda färgglada dans är karaktäristisk för den indiska filmindustrin. Det är en blanding av klassiska indiska danser, orientaliska danser och västerländska influenser. 

Nytt för hösten är att vår populära silk/hoop klass har separerats så att Aerial Silk hålls på tisdagar och Aerial Hoop på torsdagar.

Acro är uppdelad på 2 olika nivåer där man måste ha gått nivå 1 för att kunna avancera till nivå 2. På tisdagar hålls den mer avancerade nivån. 


Nygamla favoriter som Cross pole och High heel pole finns också på schemat!

Passa på att spana in vårt schema på hemsidan 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Nina Rosell » KidsPole:  ”Hej, jag har två döttrar 7 och 9 år gamla som gärna vill prova kidspole. Har ni ..”

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln