web_head

Stretch-onsdag: Hur ofta borde jag stretcha?

Hur ofta du bör stretcha är antagligen en fråga som får olika svar beroende på vem du frågar, och givetvis på vad du har för mål med din stretch. Från flera källor har jag hört att det är bättre att stretcha ut ordentligt som i att hålla en stretchövning i 40 sekunder en gång i veckan ger mer än att stretcha lite halvdant några gånger i veckan. (Du vet väl att vi har två rejäla stretch- och flexibilitetsklasser på studion? Flex på måndagar och Aerial Flex på torsdagar, för den som är intresserad. Tänk vad skönt att veta att det är gjort sen!) 

En bra övning för att tänja ut baksida lår eller hamstring kan du göra övningen som fina Kvitter gör på bilden. Tänk på att spänna framsida lår, eller "lyfta upp knäskålarna" som dom säger inom bikramyoga så att du inte översträcker dig.

Ha det bäst och lyska till med stretchandet!

Pole kisses, Camilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln