web_head

Nyhetsbrev

Vilken höst vi har planerad!

Förstärkning
Vi har förstärkt vårt team med ytterligare fyra stjärnor, vi välkomnar Jenny F-S, Marie R, Camilla B och Frida F. Du kan läsa mer om dem här.

GRATIS PROVA PÅ
Under vecka 34 bjuder vi in till gratis prova på klasser. Schema hittar du här. Vi har ett värvningskort där du som elev får fina erbjudanden för varje elev du varvar att börja träna hos oss. Låt oss få så många som möjligt att upptäcka denna härliga träning!

Höstschema
NYHET: TeenPole är en inspirerade träning för alla mellan 10-14 år där vi använder stolpar som redskap. Vi lär oss tricks och snurrar samt övar upp vår motorik och styrka.
NYHET: Pre-Advanced är en klass för dig som gått färdigt nivå 5 och ska börja advanced. Här finslipar vi tekniken och tittar igenom de moment vi har genomfört i nivå 1-5 så att du är förberedd till advanced.
NYHET: SensualHeel är en dansklass med sensuella rörelser på stången så väl som på golvet. Kroppen får sig en rejäl genomkörare. Varje vecka får man lära sig nya steg som i det slutliga blir en koreografi. Öppen för alla nivåer.
NYHET: CompetitionPole är den ultimata klassen för dig som funderar på att tävla i framtiden eller om du vill bli mera bekant med de internationella reglerna. Tillsammans kommer vi bryta ner de kategorierna man döms i och gå in på djupet hur man ska tänka för att få den perfekta rutinen. Vi övar praktiskt och får tips hur vi ska bygga upp en rutin. Börjar vecka 40 och är på 9 tillfällen. Mer info kommer.

Vi har som vanligt kurser i pole, aerial silk, aerial hoop, chair, dancehall/twerk, acro, flex mm.

Vi har helg-camps, instruktörsutbildningar och prova på varje fredag.

Hur funkar det att träna hos oss?
Klasser - Du bestämmer dig för hur många gånger i veckan du vill träna, vi har medlemskap för 1, 2, 4, eller 6 gånger i veckan. Vi har extremt förmånliga paket med marknadens lägsta priser. Med vår app i telefonen bokar du enkelt in dig på de klasser du vill gå och kan välja vecka för vecka det som passar dig. Du låser alltså inte fast dig vid en kurs, utan köper träningsfrihet!
Du skapar din medlemsprofil här. Om du fastnar på vägen eller har frågor hör av dig till oss! studio@studiodq.com

/Gänget på Studio DQ 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Nina Rosell » KidsPole:  ”Hej, jag har två döttrar 7 och 9 år gamla som gärna vill prova kidspole. Har ni ..”

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln