web_head

Nyhetsbrev Januari

Idag har vårt nyhetsbrev för Januari gått ut.
Läs det nedan, vill du precis som 5742 andra ha det direkt till din mail, anmäl dig här.

Nyhetsbrev Januari

ProvaPå Vecka på studion
Nästa vecka (vecka 2) är det äntligen dags för våra populära prova på klasser igen! Du kan testa pole, chair, twerk, silk, hoop, booty, flex mm GRATIS! För att se schema och boka in dig läs mer här.

Kursstart v 3
Vecka 3 drar våra vårkurser igång. Vill du träna pole, chair, twerk, silk, hoop, booty, flex eller kanske burlesk styrketräning så har vi kurser i det! Men snabba dig att boka in dig då platserna går som smör i solen.

NYHETER på schemat
-GlamOut, en burlesk inspirerad styreketräning
-MammaBaby Pole träning, en träning för dig som är hemma med din lilla.

PRISER VÅREN 2017
-Vi har uppdaterat prislistan!

Repetionsklassser
-inför vårens kursstart erbjuder vi repetitionsklasser för de eleverna som är osäkra på vilken nivå de ska välja. Om du vet vilken nivå du ska gå är detta inget för dig utan endast för dig som är tveksam. Dessa klasser är gratis, men har begränsat antal platser så var schyssta mot varandra och ta inte upp en plats om du vet vad du ska välja.

FÖR ATT BOKA DIG
Sedan 1 januari 2017 använder vi www.bokamera.se som vårt bokningsystem, alla era tidigare uppgifter är raderade så tidigare elever och nya måste registrera sig på nytt. Vill du ha hjälp kontakta oss på studio@studiodq.com

Välkommen till en ny spännande och rolig termin vi ser fram att få svettas med er!

/Personalen på Studio DQ 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln