web_head

Har du det som krävs för att representera Sverige i världens största talangtävling?
 

WCOPA (The World Championships of Performing Arts) går av stapeln den 12 till 21 Juli 2019 i Long Beach, Kalifornien och vill ha med dig!

Vad söker vi?
Skådespelare, Dansare, Sångare, Modeller och Varietéartister!
Ålder: Junior 12-15 och Senior 16-35.
WcopaScandinavia söker efter dig som är driven och vill visa upp vad du kan på en av dom största scenerna i Los Angeles.
Möjligheter fonns för att vara med på boot camp i Norge och USA där kända coacher vill ge dig kunskap och kompetens som du kan använda före, under och efter konkurrensen och blir en upplevelse för livet. Som en del av Svenska landslaget jobbar vi for att du ska bli hörd och sedd i radio, sociala medier och TV för att ge dig den uppmärksamheten du förtjänar genom att vara en del av team Sverige/Norge i WCOPA.
Vad kan detta ge dig? I år kom vi hem med 20 medaljer: 8 guld, 5 silver, 7 brons och två priser. En grupp från Norge kom till finalen där dom fick sjunga för en publik på 3000 personer och detta visades även för 3 miljoner via stream. Två av modellerna från Norge ch Sverige blev uttagna som VIP presenters där de blev en del av finalen i samarbete med LA models. En sångare på 15 år från Norge fick ett samarbete med KK productions och ska ge ut en singel under nästa år. En skådespelare på 30 år från Sverige fick ett stipendie från New York Film Academy på 85000 Norska kronor och flyttar till New York i Maj. Utöver detta får du möjlighet till att nätverka med massor av framgångsrika personer inom Showbizvärlden i Los Angeles. Är du redo för WCOPA och dom möjligheterna vi kan ge dig? Wcopa samarbetar med flera låtskrivare, producenter, NYFA, New york conservatory, dance complex, Debbie Allen dance company, LA model, Elite model,Cirque de soleil m.m. Andrea Jäderlund som var med som sångare i Svenska landslaget 2018 och kom hem med två medaljer och många nya producentkontakter kommer att hjälpa till med uttagningen till Svenska landslaget. Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan med ditt CV och berätta lite om dig själv och vad du har gjort tidigare till jaderlundandrea@gmail.com. Skicka gärna med material om du har. Dom aktuella blir kontaktade och inbjudna till en audition.

För mer information kolla in WCOPAS Hemsida: wcopa.com IG: wcopascandinavia FB: wcopascandinavia

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Nina Rosell » KidsPole:  ”Hej, jag har två döttrar 7 och 9 år gamla som gärna vill prova kidspole. Har ni ..”

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln