web_head

Veckans Instruktör: Emilia

Hej allihopa!

Emilia heter jag, är 21 år och uppvuxen i Gävle. Efter studenten 2011 fick jag en trainee-plats på ett produktionsbolag här i Stockholm. Där jobbar jag nu heltid som Junior Art Director, och är bosatt i härliga Vasastan.

Jag är en av dom som faktiskt inte hittade poledance genom att tidigare ha dansat. Men jag har alltid älskat träning och har tävlat massor genom åren inom skridskoåkning, fotboll, höjdhopp och stavhopp.

Men alla dessa sporter hamnade på hyllan när jag flyttade till Stockholm, för då ville jag prova något nytt. Hade länge varit nyfiken på pole, och det tog bara en klass här på Studio DQ att bli helt förälskad! Det allra första jag fastnade för var hur fin studion är, den känns så hemtrevlig och välkomnande. Sedan möttes jag av en minst lika välkomnande instruktör, hon såg verkligen alla elevers utveckling och fick mig att hela tiden längta till nästa klass, trots blåmärken och träningsvärk!

Det jag älskar med träningsformen poledance är att det aldrig tar slut på nya utmaningar, och det är en fantastisk glädjekick varje gång man klarar av något nytt! Oavsett vilken bakgrund man har så kan man hitta sin egen stil, att jag får kombinera min starka sida av akrobatik uppe i luften med att hitta glädjen i dans nere på golvet är för mig en riktigt härlig känsla.

Det är den känslan jag vill sprida vidare, så jag valde att bli instruktör för att få inspirera nya elever till att utvecklas och hitta träningsglädje inom poledance. För jag tror att det är när man har riktigt roligt som man får motivation att pusha sig själv, och då når man dom bästa resultaten!

Jag hoppas vi ses här på Studio DQ!
Kram Emilia

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln