web_head

Prova på vecka och Family and Friend = ändrade OP tider

Denna vecka är studio fullsmockad med nya förväntansfulla elever som provar på pole och andra klasser för första gången. 
Då ordinarie schema går som vanligt  och prova på klasserna ligger extra så finns det inte lika mycket OP tider som vanligt. 

Ta en extra titt på prova på schemat så kan ni se vilka OP-tider som utgår. 

Ingen har väl heller missat att family a& Friends går av stapeln fradagen den 5 maj. Detta betyder att OP kommer att utgå helt denna dag då alla salar ställs till förfogande för genrep etc. 

Nästa vecka det nya schemat. Då anmälningar fortfarande rullar in kan schemat komma att korrigeras något vilket kan påverka OP-tiderna. Släng gärna ett öga på schemat ett par gånger så att vi undviker krockar!

Vi ses i studion. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln