web_head

Hej från studion!

Nu har studion på Luntmakargatan varit igång i en vecka! Än så länge är det en del kvar att göra innan studion är helt klar men vi hoppas naturligtvis att ni tycker att det är lika roligt att träna hos oss ändå och att ni har överseende med byggdammet ett litet tag till. Observera också att samtliga kurser numer hålls på i våra nya lokaler på Luntmakargatan 36 , förutom hoop/silk som fortfarande hålls på Skeppargatan.

Ni som tränar hos oss och som inte ännu har hunnit bekanta er med vårt nya bokningssystem kommer här en uppmaning från oss att göra det! Se till att ni är inbokade på alla de klasser som ni vill gå så att ni får information om att klassen blir flyttad eller inställd, och framför allt att ni har en garanterad plats på klassen! Det enklaste sättet är att ladda ner appen "mindbody connect" eller klicka här och logga in med ditt profilkonto!

/Studio DQ

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln