web_head

MAMMAFORM

ERBJUDANDE! Alla som kommer till oss på hippa, sexa, kick Off eller privat grupp träning får GRATIS träningsboken 'mammaform'! 

Att träna under graviditeten är bra både för kropp och själ, men hur hittar man den bästa formen av motion?
För Petra Larsson har träning alltid varit en självklar del av vardagen. När hon i början av 2010 fick beskedet att hon var gravid, blev det en smärre chock. Vad skulle hända med hennes fria liv och hur skulle den kropp hon kände så väl förändras? Och framför allt – skulle hon kunna fortsätta träna så som hon var van vid?
Under Petras graviditet föddes idén till Mammaform – Under och efter graviditeten. Hon saknade en passande bok med inspirerande träningstips och bra råd för den som vill vara aktiv under sin graviditet samt snabbt komma i form efter förlossningen.
Mammaform är en tydlig och enkel handbok för dig som vill träna riskfritt under och efter din graviditet. Oavsett om du vill ta det lite lugnare eller köra hårt finns konkreta tips och träningsprogram i allt från yoga och dans till styrketräning och simning. Boken gör det lätt att hitta formen och ha en fortsatt aktiv livsstil.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln