web_head

Vad vill ni läsa om?

Vi på Studio DQ värnar om att våra elever och besökare ska känna sig uppdaterade om vad som händer här på DQ. Vi använder bloggen som en enkel och smidig plattform för att nå ut till er med både viktig information som härlig inspiration; vi gillar även att dela med oss av den kunskap vi har inom dessa fantastiska sporter och konstformer vi vill dela med oss av till världen! 

För att vi ska kunna skriva mer av det ni är intresserade av att läsa om undrar vi nu: Vad vill ni läsa mer om här på bloggen? Vad vill du ta del av för extrakunskap, trix och knep eller annat roligt som vi kan skriva om och dela med oss av? 

Skriv en kommentar nedan med vad du vill att vi skriver om härnäst! Allt från tips på grymma pole-låtar till styrkeövningar för ny inspiration till träningsrundan. Vi är öppna för alla idéer! 

Kram,
Studio DQ

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln