web_head

Veckans Instruktör: Stephanie

Hej,
Ja så var det dags för mig, Stephanie.

Jag är 26 år och bor på Kungsholmen med min sambo. Som heltidssysselsättning doktorerar jag inom experimentell njurmedicin på Linköpings Universitet så jag dagspendlar fram och tillbaka nästan varje dag.

På min fritid tränar och dansar jag så mycket jag kan! Man kan hitta mig på World Class och självklart på Studio DQ! På DQ hittar ni mig främst i lilla salen på onsdagar då jag håller i Chair för nybörjare! Jag har dansat Chair och haft klasser i ca 2 år och verkligen brinner för det Det är ett sätt för mig att släppa loss totalt och ha sjukt kul medan jag får mig ett riktigt roligt träningspass.

Jag är utbildad instruktör i aerobics, step, spinning, core och box och har varit instruktör i 8 år. Sedan jag började på DQ har jag även börjat träna pole och är numera nyutbildad instruktör inom det. 

Jag älskar verkligen att dansa OCH att vara instruktör så att få kombinera dessa för mig är det bästa som finns!! När ni tränar och dansar för mig så vill jag att ni få en grym träning men framförallt ha KUL. Att våga släppa loss och kliva utanför sin comfort zone är ett stort steg för många och att få se det hända på mina klasser är en fantastisk känsla.

Det borde alla få uppleva! Så vill du släppa loss till grym musik, plocka fram din inre glöd och få en ordentlig träning..?

Kom och dansa Chair med mig på DQ - U WILL LOVE IT.

XO Stephanie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln