web_head

Ge inte upp!

På bilden ser du vår stretchgudinna Kvitter, i färd med att stretcha ut sätesmusklerna. När stretchade Du ut sätet senast?

Saken är den att oavsett vilket stretchprogram du än följer så kommer du inte att se några resultat om du inte utför det regelbundet. Det här gäller för övrigt alla fromer av målsättningar du har i din träning och livet i övrigt; du måste göra det som krävs och med sådana intervall att du inte hinner tappa det som du uppnåt sedan det senaste passet för att gå i mål. 

Enkelt uttryckt: Ge inte upp! Det blir en mycket längre väg att gå om du tar flera uppehåll. 

Om du känner att du nästan behöver avsätta en viss tid i veckan åt stretch för att det ska bli av, eller behöver en grupp där ni får guidad stretchning så har vi på studion två stretchklasser med lite olika upplägg; Flex på måndagar och Aerial Flex på onsdagar. 

Nu tycker jag att vi kör hela vägen i mål, lycka till!

Pole kisses, 
Camilla
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln