web_head

Veckans Instruktör: Filippa

Hej!

Filippa heter jag och instruerar här på Studio DQ i pole och chair. Det har nu snart gått 3 år sedan jag höll min första chair-klass och sen den stunden har jag älskat att få gå till studion och hålla klasser!

Den här hösten har jag dock inte setts till då jag befunnit mig i San Diego i och med en utbytestermin, men lagom till nästa kursstart är jag tillbaka och kommer vara mer taggad än någonsin på att få krama stolpar och välta stolar! Jag ser fram emot att se elevers glada miner när ett nytt trick sitter eller när en koreografi svänger lite extra. Väl i Stockholm kommer jag även fortsätta mina studier i ekonomi/marknadsföring på Stockholms Universitet.

Jag tog mina första ordentliga danssteg på Lasse Kühlers Dansskola när jag var 5 år gammal och efter det varvade jag dans med friidrott under många år. Efter första chair-klassen med DQ’s Petra som instruktör var jag fast, det var den roligaste träningsformen jag provat och jag fortsatte köra på fram till dess att jag blev sugen på att anamma instruktörsrollen jag med!

Jag älskar konceptet ”show” och slänger gärna in lite extra dans i mina pole-klasser. Det bästa som finns måste väl ändå vara att ha möjlighet att träna hårt och svettas samtidigt som man har otroligt roligt!

God jul och hoppas vi ses till nästa termin!
Filippa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln