web_head

Gott nytt år!

Så var det snart dags att säga farväl till 2015 för att inleda ett nytt, fantastiskt år. Det blir lätt så att en bara blickar framåt, men det kan vara en god idé att ibland tänka bakåt. Så ta en liten stund och fundera på vad du kanske hade kunnat göra bättre, och framför allt vad du gjort som blev riktigt lyckat. När du sen har hittat den där saken som blev riktigt bra, så kan fortsätta fundera på vad det var som gjorde att det blev så bra. Kanske var du envis som en åsna och gick till studion tre dagar i veckan, och till sist satte det där tricket. När man väl har gjort någonting som egentligen var rätt tufft, så är det så lätt att glömma bort det sen, och så fortsätter man som ingenting. Så nu har du din chans att vila lite i din egna strålglans igen. Det är viktigt att komma ihåg att ibland så är man faktiskt väldigt bra. Så ge dig själv en klapp på axeln. 

Det där som inte gick så bra då...? Well, det enda sättet att misslyckas är att ge upp, eller hur? Innan dess så lär du dig ;) 

Gott nytt år och hoppas att vi ses snart!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln