web_head

Referral Bonus - bjud in vänner till prova på

Vill du vinna en månads fri träning hos oss? 
Då ska du få så många som möjligt att komma på vår prova på vecka nästa vecka. Det är inget krav på att personerna sedan ska börja på kurs här hos oss.

Hur gör man då? Jo man ser till att man bokar in sig på en klass som man vill testa (blir klasserna fulla ska vi göra vårt bästa för att lägga till flera), när dom sedan kommer och checkar in på studion så ska dom uppge ditt namn (OBS! Dom måste ange namnet när dom checkar in, det går inte att göra detta i efterhand)

Schemat hittar man här http://www.studiodq.com/se/schema/schema-vinter-15-16-29473068 och klasserna som det gäller är de som börjar med PP.

Anmäler sig gör man genom att maila namn, telefonnummer och mailadress till studio@studiodq.com

Den som har flest när veckan är slut bjuder vi på en månads fri träning, 2an och 3an får välja på ett OP unlimited kort eller till OP klippkort.

OBS! Du måste själv vara aktiv elev, det vill säga gått på kurs hos oss under det senaste halvåret eller redan köpt en kurs/månadskort för vårterminen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln