web_head

24 - 10 VIKTIGT! - nya regler

Hej alla elever!

Vi har nya regler gällande frånvaro och sjukanmälan. 

För er som köpt kurs:
Sjukanmälan och frånvaroanmälan gäller senast 24 timmar innan din klass! Om frånvaroanmälan sker efter 24 timmar så räknas det som "late cancel" och det tillfället räknas som ett av dina 8 kurstillfällen. Drop in gäller alltså inte! 

För er som köpt card:
Sjukanmälan och frånvaroanmälan gäller senast 24 timmar innan din klass! Om frånvaroanmälan sker efter 24 timmar så räknas det som "late cancel" och det tillfället räknas som ett av dina 6 tillfällen. Kom ihåg att ni blir avstängda från bokningen efter er tredje "late cancel" och då gäller endast drop in. Det är därför ytterst viktigt att ni avbokar de klasser ni upptäcker att ni inte kan gå så ni inte tar upp en plats som en annan elev hade kunnat ta. Kom ihåg att ladda ner appen så ni enklare kan boka och avboka klasser!

För ALLA elever:
10 minuter innan klassen startar släpper vi din plats till drop-in-elever om du inte har checkat in.

Kom ihåg denna regel nu för att ta hänsyn till andra elever!


MVH
Studio DQ

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln