web_head

VIKTIG INFO!

Nu har det nya bokningssystemet varit igång ett tag och det mesta flyter på smidigt. MEN!! Det är jätteviktigt att ni som tänkt gå på en klass ser till att ni är inbokade på klassen. Det är tyvärr omöjligt för oss att nå ut med info till alla om tex schemaändringar eller inställda pass om vi inte vet om att ni tänkt gå. Självklart kan ni chansa på drop in precis som innan, men då får ni också själva hålla koll på bokningssidan ifall passet är inställt, flyttat eller fullbokat.

Info om klasserna syns ALLTID i MindBody-systemet, däremot hinner vi inte alltid få upp ett blogginlägg om inställd klass. Så ha för vana att hålla koll där. Hjälp oss i receptionen med det så slipper ni åka in till studion i onödan när en klass blivit inställd. 

Förövrigt är det en annan fråga som kommit upp några gånger och det är hur man bokar sina klasser, det finns två olika tillvägagångssätt där: 

-Har du något av våra cards så sköter du bokningen själv via bokningssidan eller appen, men hör gärna av dig till oss ifall du inte kommer på en klass du är inbokad på. Då är det betydligt lättare för oss att hålla koll på om klassen är full eller inte. Skulle du behöva hjälp med någon bokning så får du självklart vända dig till oss.

-Går du en 8-veckors kurs så måste du höra av dig till antingen bokning@studiodq.com eller info@studiodq.com så lägger vi in dig på kursen du vill gå. Särskilt då är det viktigt att du hör av dig om du vill ta igen missade klasser, och när du vill ta igen. 

Om vi alla hjälps åt så kommer det nya systemet snart fungera så smidigt som det är tänkt. :)

Trevlig helg!

/Signe

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln