web_head

Acro: Ny lärare

Vi är superglada att presentera ytterligare en ny instruktör som stärker vårt aerial team.

Julia har en minst sagt gedigen bakgrund. Här är hennes hälsning till er:

"Hej, Jag började på en cirkusskola vid 4års ålder, när jag var 8 år sökte jag till en riktig cirkus och kom med! Där jobbade jag 6 dagar i veckan i 8år med olika föreställningar. Detta parallellt med skolundervisning och olika föreningslivsuppdrag där jag bland annat undervisade inom olika cirkus dicipliner.
Vid 16 års ålder sökte jag in till Nordens äldsta cirkusgymnasiums utbildning och kom in. Där skolades jag inom dom flesta cirkus dicipliner men fastnade för akro/parakrobatik samt luftakrobatik som hoop och silk. I samband med studenten fick jag chansen att skriva på ett kontrakt för ett utav Europas största showföretag 2entertain och åka utomlands och göra 5 olika shower 5dagar i vecka. Efter några år utomlands är jag sedan 2009 anställd som cirkusartist åt ett cirkus företag i Sthlm och är nu redo att få undervisa er!"

Julia kommer undervisa i
Silk onsdagar 17.15-18.30
Acro Torsdagar 18.45-19.45

Det finns fortfarande platser kvar i båda grupperna, så boka in dig idag!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln