web_head

Grundläggande rörlighet

Om du någon gång i din aerialistkarriär skulle vilja göra avancerade positioner såsom en split så kan det vara en idé att börja med grundläggande rörlighet. Eftersom dom flesta av oss för ett stillasittande liv så är det inte helt omöjligt att många inte kan utföra en djup squat. Att huka sig ner har vart en naturlig rörelse för människan och det finns mycket att vinna på att öva upp den rörligheten igen. Den djupa squaten stretchar ut vadmuskeln och ledkapseln i fotleden, de djupa knäflexorerna, knäleden och höften. Det finns lite olika tips, men alla går ut på att sätta sig ner i en djup squat dagligen, som i att du sätter dig ner och håller positionen under några/många minuter.Så nu vet du vad du ska roa dig med nästa gång du väntar på bussen, eller varför inte framför tv:n?

Lycka till med stretchandet!

Pole kisses,
Camilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln