web_head

Veckans Instruktör: Zaida

Heej!
Jag heter Zaida. Jag kommer från Åland men har bott i Stockholm i över sju år nu redan, tiden verkligen bara flyger förbi!

Jag kan få lite ångest för det där ibland, att tiden går så fort, så jag försöker att stanna upp ibland och ta det lugnt och se till att njuta av livet och nuet, och inte bara tänka på vad som händer imorgon eller vad som hände igår. Det ska vara gott att leva! Det och ”allting löser sig alltid” är två vetskaper som jag alltid har i bakhuvudet. Okej; nog med ”the deep talk” och tillbaka till ämnet.

Jag älskar Stockholm och jag älskar Åland så därför är det perfekt för mig att jag kan instruera på Studio DQ i Stockholm och samtidigt ha möjligheten att driva och instruera polekurser för mitt andra hem: Poledance Åland. Jag får åka hem ofta och även ålänningarna får träna världens roligaste träningsform!
 
För ja, jag tycker alltså att poledance är den roligaste träningsformen som finns. Innan jag började med pole hatade jag träning. Jag hade noll erfarenhet. Jag skolkade från skolgymnastiken (finns det något värre?) vågade mig inte på vikterna i gymmet och tyckte att spinning var långtråkigt. Det var en svag och rädd liten spinkis med ryggproblem som fick ett infall och bokade in en intensiv-nybörjarkurs hos Studio DQ, trots att min mamma sa att det var onödiga pengar för att jag ändå bara skulle gå en enda gång. Jag gick inte bara en gång. Jag gick alla gånger, för efter första lektionen var jag fast.

Poledance är inte bara fysisk träning som ger kroppsliga resultat - du skulle bara veta hur stark jag är nu jämfört med då - utan för mig är det också att ha roligt tillsammans med fantastiska människor blandat med en härlig gemenskap. På Studio DQ fick jag en plats där jag kände mig välkommen och hemma varje gång, och än är jag kvar där, men nu för det mesta som instruktör.
 
Och som jag ÄLSKAR att vara instruktör! Det finns inget bättre än att se en elev lyckas och uppleva samma lycka som jag själv gjorde, och fortfarande gör när man sätter ett trick för första gången. För mig ska det vara jobbigt att träna, det ska kännas, men framför allt ska det vara ROLIGT. Det ska ju vara gott att leva, hörrni.

Vi ses på studion!
Kram Zaida

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln