web_head

Veckans Instruktör: Ellen

Hej

Det är jag som är Ellen och jag älskar att dansa!

Jag började dansa när jag var 3 år gammal och efter det har kärleken bara vuxit. Jag har dansat de flesta stilar och på olika skolor runt om i Stockholm.

Jag började på poledance för 3,5 år sedan och har varit helt fast sedan dess. Blandningen av dans och akrobatik gör att jag känner en ständig utveckling och att min glöd håller sig i liv hela tiden.

På Studio DQ undervisar jag i pole, chair och floor sedan ett år tillbaka, när jag inte är på studion är jag och undervisar andra dansstilar på annat håll.

Det absolut bästa med att vara instruktör på DQ är att jag hela tiden utvecklas inom mitt område och får nya utmaningar. Det är en underbar känsla att få lära ut den kunskap jag har av något som jag älskar som hjälper mina elever att bli bättre. Varje gång jag ser mina elever utvecklas så tänker jag att jag har det absolut roligaste arbetet, för då vet jag att jag har lyckats!

Jag vill som instruktör under mina klasser kunna inspirera, lära och glädja elever. Som elev vill jag att du ska känna att du haft roligt på din träning, lärt dig något nytt och vågat göra något du inte trodde var möjligt för just dig. Det är en oslagbar känsla när man får en ”aha upplevelse” när sista pusselbiten fallit på plats i en snurr eller ett trick.

Det jag upplevt som speciellt med poledance är att jag känner dansglädjen efter varje pass jag kört och det gör mig lycklig!

Vi ses på DQ
Ellen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln