web_head

Stretcha ryggen mer!

Hej!

Det finns ett intresse av stretchövningar och stretchtips för att klara av polen bättre. All stretch är såklart bra men jag rekommenderar starkt att stretcha axlarna lite mer, vilket de har väldigt bra övningar för i stretchklassen vi har på torsdagara 20-21 här på studio DQ. Klassen heter "Aerial Flex" och fokuserar på stretchövningar som är extra effektiva för just de som också tränar Pole. 

Denna ryggstretch utför man genom att man sitter då på huk och lägger fram handflatorna på en stol eller något annat som är ungefär samma höjd och så ska man svanka ryggen. Hur långt ifrån stolen man ska vara beror på vad som känns bäst, så man inte får ont, men helst som om man skulle stå på alla fyra. Man arbetar bäst i par då den andra lägger ett lagom tryck över skulderbladerna ungefär och tycker ner till maxläge för den andra. Sedan när man varit där ca 1 minut så ska den som utför stretchen försöker trycka upp ryggen med axlarna medan den andra trycker emot och så fortsätter man så 3 gånger.

Hoppas ni förstår er på hur den ska utföras och lycka till med stretchandet allihoppa!

Hälsningar från oss här på studio DQ!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Nina Rosell » KidsPole:  ”Hej, jag har två döttrar 7 och 9 år gamla som gärna vill prova kidspole. Har ni ..”

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln