web_head

London!

Nu börjar det dra ihop sig på riktigt!

Idag har vi haft ett 4-timmars domar möte och gått igenom de sista eventuella frågetecken. Eftersom jag frånsagt mig att döma de Svenska tävlande så kommer jag döma den artistiska delen av dubbel kategorin.

Kommer bli grymt kul! Dessutom köper det mig lite fri-tid imorgon så jag kan sitta på läktaren och hejja på Sanna, Louise och Ibo!

 

Arenan där tävlingen kommer hållas är inte helt optimal och ligger dessutom väldigt krångligt till men som KT Coates sa när hon öppnade mötet idag 'Every new project have toothing problems' så vi får alla göra det bästa av detta och sedan utvärdera och förbättra till nästa gång.

 

För en nästa gång blir det, så ni som filar på era SM ansökningar ska veta att juli 2013 går tävlinge i Cancun. Och tro mig jag kommer vara där ;)

 

Nu lite sömn för imorgon gäller det.

Håll tummarna mellan 14.30-19.30 för Sanna och Louise! (Ibo kör på fredag)

/petra

KOMMENTARER

SENASTE

KOMMENTARER

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

ARKIV

ETIKETTER