web_head

Ny lärare på studion!

Vi är glada och stolta att välkomna Julia M som ny lärare i Pole, Dans, Bollywood, Yoga.

Bakgrund; Började dansa vid 7 års ålder. Konstnärlig kandidatexamen i modern dans från Northern School of Contemporary Dance, England.  Vidareutbildad inom cirkus, inriktning luftakrobatik (trapetz). Har även kompletterat dansutbildningen med fristående kurser i dans och rörelse pedagogik på DOCH (dans och cirkushögskolan) och Stockholms universitet. Arbetat som frilansdansare och danspedagog sedan år 2008 i Stockholm, England, Irland och Spanien. År 2015 blev Julia även certifierad på Yoga Alliance i Ashtanga och Vinyasa Flow yoga från Sampoorna Yoga School, Indien.  

Tränat för; Virpi Parkinen, Shobana Jeyasingh, Hofesch Schechter, Kim Brandstrup.

Övrigt; Första gången Julia testade pole var år 2008. Hon fastnade direkt och har inte kunnat sluta sedan dess. Pole dance binder samman allt det hon brinner för! Är så glad att jag har hittat till Dancing Queen och kan dela med mig av den kunskap och passion för rolig och effektiv träning. Grundade och drev Poledance Söder ett år. Undervisar även på polska, engelska och spanska.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln