web_head

SPONSOR TILL POLE SM 2019?

Är ditt företag eller din studio intresserade av att hjälpa oss göra SM 2019 till det bästa någonsin? Som sponsor får ni allt ifrån bord i anslutning till tävlingssalen och fribiljetter till tävlingen, till exponering på SPFBs hemsida och i våra sociala kanaler samt under själva SM. Sponsorer kan även bli omnämnda på scenen under tävlingsdagen och er logga kommer att synas i programmet och i lokalen.


Det finns flera olika alternativ till hur ni kan sponsra mästerskapet och vårt arbete. Till exempel så har vi tre olika sponsorpaket för företag och tre för studios. Ni kanske vill bidra med produkter till goodiebags som delas ut under tävlingsdagen?

För mer information hör av er till oss på info@svenskpole.se så kommer vi överens om ett upplägg som passar er!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln