web_head

Nyårslöften?

God jul och gott nytt alla fina fantastiska elever! 

Lite tidigt? Jomenvisst, kanske det. Men tiden går fortare än man tror och snart är det 2016... Så min fråga till dig är; har dy börjat spåna på några nyårslöften än? Kanske vill du bara komma igång med träningen. Kanske vill du bli flexiblare, få till den där spliten till sist. Eller så vill du få in mer flyt i dansen, bli starkare, komma i form, sätta det där tricket. (Eller så vill du nåt helt annat, men jag antar att du är en poler om du läser detta ;) .) Jag tror på att sätta mål, och tror på att det är lättare att fortsätta kämpa när det tar emot om man har en tydlig målbild att sträva mot. Så passa på nu att ta dig en funderare på var du vill vara 2016, och dela gärna med dig! 

"People often overestimate what they can achieve in one day, but underestmate what they can achieve in one year" (citat från okänd)

Jag gillar det tänket. Så kör hårt nu, och hoppas att vi ses i studion snart! 

Förresten så ligger schema för jul-och nyårschemat ute på hemsidan, för den som funderar på hur en ska träna under ledigheten.

Ha det bäst!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln