web_head

CompetitionPole

CompetitionPole är den ultimata klassen för dig som funderar på att tävla i framtiden eller om du vill bli mera bekant med de internationella reglerna. Tillsammans kommer vi bryta ner de kategorierna man döms i och gå in på djupet hur man ska tänka för att få den perfekta rutinen. Vi övar praktiskt samt teoretiskt och får tips hur vi ska bygga upp en rutin. Under kursen kommer vi bygga vår egna koreografi, få prova att uppträda för varandra och dessutom kommer ni att ”prov” dömas, allt för att ni ska få en känsla och vana för hur det kan vara.
Vi startar vecka 41 och kursen är på 9 tillfällen, varav 8 lärarledda och vissa klasser leds dessutom av två instruktörer.

Kursen är öppen för alla nivåer och satsningar.

Totalt är kursen på hela 12 timmar och i detta paket ingår även 2 st privatlektioner (värde 1600 kr och måste nyttjas senast 20 januari) där du kan boka den instruktör du vill för att ha chans att antingen visa din rutin och få feedback eller bara öva på de där speciella trixet som kanske inte riktigt sitter.
 
Kostnad: 2 500kr

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln