web_head

Börja träna hemma?

Trasig pole stång Trasig pole stång
Funderar du på att börja träna pole hemma och köpa din egen stång.

Det finns flera mer eller mindre serösa stänger där ute i marknaden. Att köpa en stång bara för att den är billigast kan vara det dummaste du kan göra.

Tänk på att det är din säkerhet som det handar om, du klättrar, hänger upp och ner  och mycket mycket mer.

När du tränar på studion och prövar något nytt så har du möjlighet att lägga ut mattor runt stången, du har en instuktör eller kompis som kan passa dig. Och du har utrymme runt stången.

Har du detta hemma?

Kan du montera stången på ett korrekt sätt, har du tillräckligt med utrymme runt stången för att utföra de trick du öva på och framför allt har du någon som kan passa dig om du vill öva på något nytt alternativt självdeciplin nog att inte göra dem hemma.

Vill du ha en egen stång så har Studio DQ ett sammarbete med poledance.nu där du kan köpa en X-pole stång ( samma som finns på studion). Om du går i köptankar så maila till studio@studiodq.com så får du en rabattkod.
Och så slipper du råka ut för det som du ser på bilden ovan.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln