web_head

Planera din träning i sommar!

Under sommaren är trycket på klasserna lägre än vanligt. Därför är det viktigt att du bokar in dig på de klasser du planerar att gå på i Mindbodyonline.  I de fall där inga elever är inbokade kommer klassen att strykas 24 timmar före för att inte instruktören ska behöva komma till studion i onödan. Så glöm inte att boka in dig!

Vi passar även på att påminna om att vi i sommar har Open Pole + där instruktör finns på plats för att leda uppvärmning. Därefter tränar du själv, med andra i salen samt instruktör närvarande. Du kan fråga om hjälp med passning och teknik då du behöver det! Endast tillgängligt för DQ's egna elever, inga andra OP-elever släpps in på OP+ tiderna.

Open pole, öppen träning är gratis under vecka 27-33 för alla elever som har ett card under samma tid.

Varmt välkomna i sommar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln