web_head

Bättre grepp

Majoriteten av våra elever dansar poledance i studion. Och ni alla vet att man ibland kan ha bra respektive dåliga pole dagar, där greppet varit avgörande. Vi rekomenderar därför att ni tar en titt på våra grepp som vi säljer här på studion. 

Att använda grepphjälpmedel för att minska svettande händer eller torr  hud kan hjälpa till att bygga styrka. Om du inte kan ta tag i stången, inte från brist på styrka men från ren "slipperiness"  blir det svårare att utföra rörelserna och övningarna som hjälper dig att bygga styrka och rörelseomfång. 

Om du vet med dig att du ofta har så kallade dåliga pole dagar, kan du då prova att dansa i våra grepp, vi har en massa olika, fråga oss i studion så vägleder vi dig! 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln