web_head

Glamout de Luxe

Vi har en ny fabulous klasshär i studion med den glamorösa Mrs. Murphy! Klassen Glamot de Luxe är en kombo av våra två tidigare klasser GLAMout och GLAMercise! Här kör vi gärnet i 90 minuter för att svettas med glitter och glamour klädda i klackar, paljetter, boor och det som får dig att känna dig snyggast! Välkommen att ta ett steg in i Burlesque-dansens värld med detta pass! Vi tränar våra biceps med champagneflaskor för att orka skåla för allt det sköna i livet #PumpaSkumpa. Inga förkunskaper i dans behövs för denna klass, alla kan vara med!

Bakgrund: Mrs Murphy är en av Sveriges största burleskstjärnor och har uppträtt jorden över, allt från de stora scenerna i Las Vegas och New York, till de dekadenta klubbarna i Berlin, via Eurovision Song Contest, haft en show på Hamburger Börs samt är en av grundarna till Stockholm Burlesk Festival. När hon inte står på scen arbetar hon aktivt för kvinnors hälsa och välmående genom en rad kurser, seminarier och föreläsningar under namnet the FAB Coach. ”Mrs Murphy’s WomanPower GlamOut - how to sweat glitter” är det ena av hennes två egna träningsprogram som inte bara tränar musklerna utan även självkänslan. Vi lånar musik, moves, propps och motto - ”Du skall anse dig själv vara värd att dyrkas” - från burleskens glamorösa värld samtidigt som vi bokstavligt talat svettas glitter. Låt din inre gudinna komma ut!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln