web_head

Fler julklappar till alla DQ elever!

Vi älskar julen! Och vi älskar julklappar!

I samarbete med friends arena och den coola och gratis arena turen (läs mer vad det är här) som finns på friends ger vi alla Studio DQs elever som vill ha GRATIS biljetter till 2 konserter;

Vintergalan den 7 december 2016
Välkommen till Vintergalan – en helkväll med underhållning från ankomst till hemgång där kvällens höjdpunkt är den spektakulära galashowen med toppartister och dansare.
 
På scen ser vi artisterna Petter, Petra Marklund, Plura, Ace Wilder, David Lindgren och Elisa skapa en stämningsfull show i en av Friends Arenas mindre konsertformat. Efter showen kör succékonceptet Soul Train Stockholm igång den dansanta efterfesten.  Årets konferencier är Kenny Mattsson.

och till

Rockklassiker Live 10 december 2016
Radiostationen Rockklassiker bjuder in till årets grymmaste kväll med legendariska artister, schysst käk, kall dryck och lika hög ljudvolym som stämning!
 
Upplev livebanden The Darkness (UK), The Hooters (US), Helix (CAN) och missa för allt i världen inte Rockklassiker All Stars med bland andra Ian Haugland och Mic Michaeli från Europe med speciellt inbjudna Motörheads trummis Mikkey Dee som kommer leverera en unik hyllning till sin bortgångne vän och bandkollega Lemmy Kilmister.  
 
Under hela kvällen finns mat och dryck med öl/vinrättigheter att köpa från samtliga platser i arenan (åldersgräns 20 år). 

Det enda du behöver göra (om du inte redan gör det) är att gilla vår fb sida som du hittar här, samt följa oss på instagram. Sedan är det bara att komma in på studion och anmäla dig till ena eller båda kvällarna så syns vi i friends nästa vecka!

Mvh
DQ Tomten

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln