web_head

Studio DQ stänger ner

Nu är det klart, efter 4 månaders förhandling kan vi äntligen berätta att Studio DQ stänger ner på Skeppargatan för att öppna i stora, ljusa, fräsha lokaler på Luntmakargatan i city (mellan hötorget och rådmansgatans t-bane stationer).

Där kommer vi ha totalt 3 (!) salar, 2  med stolpar, varvav 1 med stolpar i tävlingshöjd (!) och 1 med aerial och dans.

'Om Sveriges elitsatsande och Svensk poledance ska kunna växa måste det finnas lokaler som ger bra träningsmöjligheter. Det är dags att flytta ut från källarna och erbjuda våra duktiga tjejjer och killar ordentliga träningslokaler.'

'Vi på DQ har alltid strävat över att ge de som vill en chans att få tävla samt våra elever de bästa möjligheterna att träna, nu tar vi ytterligare ett steg i den andan.'

Schemat för hösten med flera nyheter samt annat gott släpps nästa vecka.

Glada sommarhäslningar
Petra & DQ teamet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln