web_head

Inspirationshelg - Föreläsning

Här kommer lite mer info om vår föreläsning som är planerad under vår inspirationshelg. 

Bokningarna öppnar som vanligt 2 veckor innan.

Martin Fransson, verksam som legitimerad kiropraktor med Bacheler of Science Exam från Anglo-European College of Chiropractic, 1996. Certifierad kommunikolog sedan 2005.

Han har i sitt arbete specialiserat sig på hjärnans funktion och möjligheter samt på hur människor kan må bra och vara på topp, varaktigt över tid, genom livets alla skeden.

2005 startade Martin Welledge där ”well” står för källan till återhämtning och kraft och ”edge” för skärpan i att vara sitt bästa jag. Martins mål med Welledge är att träna och utbilda privatpersoner och företag och ge dem effektiva verktyg för att uppnå det de vill med sina liv utifrån ett wellness-perspektiv.

Wellness-perspektivet, att utgå från det friska, gör Martins arbete annorlunda. Han arbetar för att träna människor i att öka sin kompetens att känna igen vad som är framgångsnycklarna till ökat välbe nnande, inte i att enkom fokusera på problemen. Wellness är ett proaktivt förhållningssätt, inriktat på framtiden. Wellness handlar inte om att vara sjuk eller inte. Det handlar om förmågan att kunna göra hälsobefrämjande val i livet. Martin utbildar med syfte att förstärka de strategier och resurser som befrämjar utveckling och välbe nnande, i kropp såväl som i tanke och känsla.

Martin anlitas ofta som utbildare. I sina kurser och föredrag varvar han föreläsningarna med praktiska övningar för att på så vis stärka kompetensen hos deltagarna. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln