Studio DQ banner

Veckans Instruktör: Camilla

Hej,
det är jag som är Camilla och jag har haft turen att få vara instruktör på Studio DQ i drygt ett år.

När jag inte är på studion studerar jag till kostvetare på Uppsala universitet och är nu inne på mitt sista år, så har ni några frågor om kost tveka inte att fråga! 

Jag har dansat magdans i snart 5 år, så att vicka på höfterna och att "rulla mage" är mina specialiteter :). Jag blandar gärna in lite magdans i mina koreografier.

Innan jag började med pole dance ägnade jag mycket tid på gym, både som gyminstruktör och som kund. Men resultaten kom inte fören jag började med pole dance. Helt plötsligt kunde jag göra armhävningar och chins. 

Det roligaste med pole dance är utmaningen att få det att se lätt ut oavsett hur svårt tricket egentligen är. På Studio DQ har jag haft privilegiet att få träna med duktiga instruktörer som inspirerar mig att utvecklas och vilja bli bättre.

Jag älskar att vara instruktör på grund av den glädjen jag känner när jag ser mina elever lyckas med snurrar eller trick de länge tränat på och kämpat med. Min roll som instruktör handlar om att ge mina elever rätt verktyg för att klara av snurren eller tricket samt att ge dem den säkerhet de behöver för att våga. För mig är det viktigaste som instruktör att mina elever har roligt och att de känner sig bekväma men precis lika viktigt är att de känner sig utmanade.

Om man går en klass med mig som instruktör är mitt mål att mina elever går från klassen med ett leende och en längtan att komma tillbaka nästa vecka och att de dagen efter har träningsvärk är bara ett plus!

Jag hoppas att vi ses på Studio DQ!
Camilla

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln