web_head

Guinness rekordförsök!

Den 22 februari kommer ett spännande Guinness rekordförsök i Stockholm att ske! 2006 tränade man pole i 26 länder samtidigt. 356 människor deltog och tillsammans samlade man in över 50 000 £ till välgörande ändamål.

Nu är det dags att toppa det. Med över 100 skolor anmälda hittills från 21 länder ser det ut som att det kommer slås.

Petra Larsson, Ordförande för Svenska Poledanceförbundet och studioägare säger ”För oss är det en självklarhet att delta! Att skapa uppmärksamhet till vår sport, till internationella pole sport förbundet och deras arbete samt att kunna bidra till forskning om MS.’

Petra fortsätter - ’Studio Dancing Queen kommer dubbla alla intäkter från den dagen och vi väljer att donera allt till ’Make you all Move’ som är en insamling för forskning inom MS. En av våra instruktörer, Daniel Häggkvist har startat insamlingen och vi vill göra allt vi kan för att stötta honom i detta.’

Det kostar 100 kr per person att vara med och dansa, men vill man inte delta och dansa går det bra att komma förbi och titta på samt donera valfri summa. Antingen på plats eller via att SMS:a "neuro 5 100" till 72980 för att skänka 100 kr till denna insamling (byt ut 100 mot den summa du vill skänka, men minst 10 kr och max 300 kr).

De dansande kommer att kontrolleras och hela dagen dokumenteras för att man slutligen ska få certifikatet från Guiness att man har klarat att bryta det 8 år gamla rekordet.

22 februari 2014
Studio Dancing Queen, Skeppargatan 28, Östermalm
Start & Registering: 10.00, Träning: 10.30, Rekordförsök: 11.00
Från 14 år
Information om ’Make you all Move’ och  insamlingen http://www.neurogavan.se/insamlingar/make-you-all-move

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna » gratis prova på vecka 19:  ”När kan jag provabpå dancehall och twerk??”

  • Sandra » gratis prova på vecka 19:  ”Hej! Vill prova som poledance som nybörjare , gärna pass förmiddag/dagtid, är de..”

  • Nina Rosell » KidsPole:  ”Hej, jag har två döttrar 7 och 9 år gamla som gärna vill prova kidspole. Har ni ..”

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln