Studio DQ banner

5 snabba med höstens Lyoness & Kitten

Varje höst och vår utser vi Studio DQs Lyoness och Kitten. 
Lyoness blir den elev som instruktörerna anser ha utvecklas mest under halvåret, och Kitten blir den elev som eleverna själva känner har peppat andra att träna. 

I höstas ustågs Stina som Lyoness och Eleni som Kitten och jag passade på att haffa dem när de var i studion för att träna, för att ställa 5 snabba frågor till dem.


Stinas 5 snabba 
Fråga 1: Stina, du har ju blivit som höstens Lyoness av av våra instruktörer. Du är alltså den elev som gjort mest framsteg under halvåret. Vad säger du om det?
Stina: "Hurra! Har haft en drös fantastiska lärare (Emelie, Frida/Agnes, Ellen och Maria) som sett till att det varit möjligt att avancera genom nivåerna plus alla glada danskompisar att dansa med."

Fråga 2: Hur länge har du tränat på Studio Dancing Queen?
Stina: "Sedan april 2015"

Fråga 3: Vad tycker du är bra med Studio Dancing Queen? 
Stina: "Att alla är så himla trevliga, jag har varit på studios där man inte alls känner sig så välkommen som här när man kommer som nybörjare. En fantastiskt hjärtlighet mellan alla."

Fråga 4: Vad har du för träningsmål under 2016?
Stina: "Att skratta varje pass, o det kommer ju kommer bli toklätt!"

Fråga 5: Vilket är ditt bästa träningstips?
Stina: "Var inte för hungrig eller för mätt. jag har provat båda, det blev jobbigare pass än vad det behövde vara." 

Elenis 5 snabba
Fråga 1: Eleni, du har ju blivit utsedd som Kitten av andra elever då de tycker att du har peppat dem till att träna. Vad säger du om det?
Eleni: Gud va kul säger jag också!!! Jag blev väldigt glad över att ha fått denna utmärkelsen särskilt då jag känner att jag själv blir inspirerad av så många andra som tränar här.

Fråga 2: Hur länge har du tränat på Studio Dancing Queen?
Eleni: "Sedan Januari 2015"

Fråga 3: Vad tycker du är bra med Studio Dancing Queen? 
Eleni: "Det är så många grejer jag vet inte vart jag ska börja. Bra lokal, fantastiskt personal, grymma instruktörer, att jag äntligen har fått en pole familj, känns som hemma på DQ."

Fråga 4: Vad har du för träningsmål under 2016?
Eleni: "För många  :) men att få min split till att börja med"

Fråga 5: Vilket är ditt bästa träningstips?
Eleni: "Att man ska inte va för ivrig, tricks, flexibilitet, allt tar sin tid. Glöm inte att ge lite kärlek tillbaka till kroppen, stretcha, rulla, slit inte sönder er själva ❤"

"Tack snälla Eleni och Stina för era svar. Nu är det dags för en obligatorisk bild och sen släpper jag er fria :)"

Både Eleni och Stina gick i från studion glada i hågen med en goodie bag på armen. Vårens Lyoness och Kitten kommer att utses i samband med Family & Friends den 6 maj. Kämpa gärnet så kanske det blir just du som blir utsedd. 

Psst, för er som vill träna redan nu på att sätta ihop en koreografi och uppträda så har vi ett Showcase den 11 mars. Ni bokar in er via er profil på MB.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anna » gratis prova på vecka 19:  ”När kan jag provabpå dancehall och twerk??”

  • Sandra » gratis prova på vecka 19:  ”Hej! Vill prova som poledance som nybörjare , gärna pass förmiddag/dagtid, är de..”

  • Nina Rosell » KidsPole:  ”Hej, jag har två döttrar 7 och 9 år gamla som gärna vill prova kidspole. Har ni ..”

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln