Studio DQ banner

Tävling; WPSC2013 Summering del 3

Damernas final var en spännande historia!

Bendy Kate, som var en av domarna i Battle2013 samt jobbade med DQs instruktörer under deras vecko läger i januari i år hade en förhäxande låt som fastnade! Roligt att se att hon fångat känslan i programmet med sin bubbliga glada personlighet. Kryddat med härliga kombinationer och jag gillade att hon höll sina trick lite längre. Det syntes att hon njöt av att vara på scen!

Alessandra var dynamisk, full med energi och tog sig an scen och program med en härlig inställning. Hon utstrålade mer självförtroende och j-ar annama än jag sett henne tidigare besitta! Rättvist vann hon tävlingen! Extra roligt då hon frångått sin tidigare mer 'hoppiga gymnastik' stil och nu exploderade i känslor och yviga gester, love it!

Pink Puma, som vi sett tidigare i Battle och PoleArt håller alltid hög klass. Vad jag inte skulle ge för hennes lååånga vackra ben! Tror även det är första gången jag sett henne klättra utan flexade fötter! + på det. Hade kommit närmare topp 2 poängmässigt om hon faktiskt gjort de trick hon uppgav hon skulle göra på sitt compulsury form....

Haruna från Japan som så olyckligt fick sin musik tyst under prelims var inte lika 'taggad' dagen efter och slutade på en hedervärd fjärde plats.

Härligt även att se Natalia Guseva som tyvärr skadade sig under Battle i januari tillbaka i stark form.


 TOP 5 DAM
  1  Alessandra Marchetti  Italy  45.1
  2  Kate Czepulkowski  UK  44.2
  3  Polina Volchek  USA  42.5
  4  Haruna Matsunami  Japan  42.1
  5  Natalia Guseva  Russia  39.4

Efter var det så dags för efterfest och sedan även efterefterfest, om dessa får ni passa på att fråga mig när vi ses då inte allt lämpar sig för det här forumet ;)

Supertrötta, glada och nöjda (i alla fall jag) lämnade vi London och den galna hetta som 'plågade' oss hela helgen. Vi landade i ett svalare Stockholm med nya bekantskaper, erfarenheter, massor av ideéer och tankar.

Till nästa år!
/Petra

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln