web_head

Att komma upp i brygga

En del positioner som en gärna vill komma in i är nästan mer styrka än flexibilitet, exempelvis bryggan. Det krävs helt enkelt en stark baksida för att orka skjuta ifrån.

För att få upp styrkan i säte och ben så kan man göra en halvvariant genom att lägga sig på rygg, dra in fötterna så att dom hamnar höftbrett och nära stjärten och pressa upp höfterna mot taket och antingen hålla statiskt här en stund, eller göra några vanliga hederliga höftlyft. Om du väljer att ligga statiskt i halvbryggan så kan du också lyfta ena foten mot taket, hålla en stund och sedan göra samma sak på andra sidan. För att öppna upp i bröstet kan du om du dra bak axlarna och knäppa händerna mot golvet, placerade under sätet och verkligen "brösta upp" dig. 

På bilden ser vi som vanligt våran stretchgudinna Kvitter. 

Stretcha på, glöm inte styrkan och ta hand om dig!

Pole kisses, 
Camilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln