web_head

Släpper greppet?

Den som säger att Pole inte är en tuff sport har uppenbarligen inte prova på hur det är. Musklerna skakar, svetten lackar och ibland kan det vara svårt att inte grimarsera (om det är av smärta när huden nyper fast i stången, eller för att det är tungt låter jag vara osagt). Händerna är ett viktigt redskap och det är oundvikligt att svetten bryter igenom även där. Vem vet hur många gånger man hänger på stången, har ett bra grepp, o rätt som det är så bryter svetten igenom och man glider snabbt ned mot golvet. "Hal som såpa" är ett passande uttryck. 

I studion säljer vi mängder av olika grepprodukter och man får gärna prova dem innan för att se vilket som passar. Det finns ingen universal lösning. Vi har även handskar som passar bra till både Pole och Aerial Hoop. Då har man bra grepp genom hela passet!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jenna » DQ Lounge VISBY edition:  ”Hej jag undrar om poledance i visby? Mvh Jenna ”

  • Stephany Mooij » nyheter våren 2024!:  ”Hej! Tar gärna kontakt med mig om ni har kurserna kring Bollnäs för pole dance! ”

  • Beaselis » Gratis Prova På Vecka 51:  ”Gratis! Jag skulle vilja prova på pole dance och chair dance. Finns det plats kv..”

  • Eva Widegren » Vinterkurserna!:  ””Gratis”, finns det platser kvar? Isåfall vilka kurser kan man prova på? ”

  • Hala Mansour » Ny klass; High heels:  ”Hej, jag skulle gärna vilja prova på en lektion. Finns det möjlighet för det och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln